Den usynlige grænse

Hvorfor taler mange videnskabsfolk om den store ændring i vores virkelighedsopfattelse, der er sket i forbindelse med opdagelsen af kvantefysikken, og vores fejlagtige opfattelse af Darwin - imens en stor del af videnskaben lader som intet er forandret? Hvorfor taler vi ikke åbent om den forskel, det gør i vores liv og ånd, at vi deler et fælles hukommelsesfelt?

 

Hvorfor har vi i sproget et udtryk at have grønne fingre om mennesker, der kan få planter til at gro? Hvis det er lidt for suspekt at bruge krystaller og healing til plantevækst?

 

Hvorfor accepterer videnskaben begrebet placeboeffekt om en virkning, der ikke kan dokumenteres? Mens få videnskabsfolk accepterer virkningen af healing?

Naturvidenskaben kommer til kort, hvis naturen går over gevind. Tulipaners arveanlæg sidder i løget, men det ved de to tulipaner i mit bed ikke.

Hvorfor taler vi klima og forbrug hele tiden, imens de, der tjener pengene går ram forbi ?

 

Hvorfor er der så mange mennesker, der stadig hopper på den limpind, at vi i DK ikke har el nok? Og derfor ikke kan udnytte de ressourcer, vi har lige om hjørnet (f.eks. store vindmølleparker) men skal hente vores elforbrug mange kilometer fra, hvor vi bor?