Kirsten Dietrich, medl. af Dansk Forfatterforening, forfatter, billedkunstner, fotograf, pilgrimsrejser, artikler, debatindlæg, udstillinger

Kirsten Dietrich

Billedkunstner og forfatter - Artist and writer

Medl. af Dansk Forfatterforening - Member of the Union of Danish Writers

Gift og mor til to døtre. Mormor til fire børnebørn

Married and the mother of two daughters, grandmother of four grandchildren

 

 

Mit ene barnebarn er en pige på 8 år. Når hun skal på besøg hos os, pakker hun selv sin kuffert med tøj og legeting. Hun er stort set altid udendørs, så efter nogle år klagede jeg til moderen over hendes alt for fine tøj, og fik et sukkende svar

- Hun HAR ikke andet!

Farvevalget spænder fra lys rosa over pink til mørklilla, og et besøg i Bazar Vest i Århus er stort set som at kigge ind i hendes garderobeskab. Hun går i skole iført guldpaillet jakke og tylsskørt. Det meste er arvegods, og meget dyrebart for hende.

Hernede løber hun, cykler og leger med jord iført sølvgummisko eller guldsandaler, og ligner en muddermand, når dagen er omme. Næste dag hiver hun så et nyt outfit op fra kufferten. Jeg ved ikke, hvordan de bærer sig ad derhjemme med at vaske hendes kostumer, men næste gang, hun er på besøg, er kufferten atter fyldt med sarte lyserøde gamacher, tyl og glimmer.

Da hun var et par år gammel, forsøgte jeg at give hende et par overalls på, jeg var så heldig at få op under neglene. Sådan et par oshkosh, vores egne unger ikke kunne slide op. Hun græd så hjerteskærende, fordi hun under ingen omstæn-digheder ville gå i drengetøj! Nu spæner der så en lille pige i fékostume rundt imellem træerne.

Send en besked